Μαρμελάδα ροδάκινο με πορτοκάλι από τον Στέλιο Παρλιάρο και τις “Γλυκές Αλχημείες”!

Υλικά
15 μέτρια ροδάκινα
6 μικρά πορτοκάλια λεπτόφλουδα
1250γρ.ζάχαρη
400γρ.νερό
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα ροδάκινα και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια Ξύνουμε τα πορτοκάλια τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια αφαιρώντας τα κουκούτσια(αν υπάρχουν).Ανακατεύουμε τη ζάχαρη το νερό τα ροδάκινα τα πορτοκάλια και το ξύσμα.Τα τοποθετούμε στη φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν περίπου 40′.Ελέγχουμε το ψήσιμο για να δούμε έαν έχει δέσει το σιρόπι.Κατεβάζουμε από τη φωτιά και γεμίζουμε τα βάζα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μαρμελάδα βερίκοκο χωρίς ζάχαρη (Με στέβια) - Sugarfree apricot jam (with Stevia) ,by the Veggie Sis...
Μαρμελάδα σταφύλι, από την Luise και το radicio.com!
Μαρμελάδα βερίκοκο με μέλι, από την Νικόλ Μαρίνου και το nicolscooking.gr!
Μαρμελάδα νεκταρίνι, από την Ελευθερία Μπούτζα και το "Μαγειρεύοντας με την L"!
Μαρμελάδα μανταρίνι, από την Ιωάννα Σταμούλου και το "Sweetly"!
Αρωματική μαρμελάδα με πορτοκάλι και καρότο από την Luise και το "Radicio"!!

Αφήστε μια απάντηση