Μαρμελάδα ροδάκινο με πορτοκάλι από τον Στέλιο Παρλιάρο και τις “Γλυκές Αλχημείες”!
Υλικά
15 μέτρια ροδάκινα
6 μικρά πορτοκάλια λεπτόφλουδα
1250γρ.ζάχαρη
400γρ.νερό
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα ροδάκινα και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια Ξύνουμε τα πορτοκάλια τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια αφαιρώντας τα κουκούτσια(αν υπάρχουν).Ανακατεύουμε τη ζάχαρη το νερό τα ροδάκινα τα πορτοκάλια και το ξύσμα.Τα τοποθετούμε στη φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν περίπου 40′.Ελέγχουμε το ψήσιμο για να δούμε έαν έχει δέσει το σιρόπι.Κατεβάζουμε από τη φωτιά και γεμίζουμε τα βάζα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μαρμελάδα μούσμουλο, από την αγαπημένη Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!
Μαρμελάδα μανταρίνι, από την Ιωάννα Σταμούλου και το "Sweetly"!
Πώς γίνονται τέλειες οι σπιτικές μαρμελάδες, από την Ντίνα Νικολάου!
Μαρμελάδα σύκο χωρίς ζάχαρη, από την αγαπημένη Ιωάννα Σταμούλου και το "Sweetly"!
Μαρμελάδα κυδώνι, από την αγαπημένη μας Ρένα Κώστογλου και το Koykoycook.gr!
Σπιτική μαρμελάδα βερίκοκο με στέβια, από το neadiatrofis.gr!
Αφήστε μια απάντηση