Μαρμελάδα ροδάκινο με πορτοκάλι από τον Στέλιο Παρλιάρο και τις “Γλυκές Αλχημείες”!
Υλικά
15 μέτρια ροδάκινα
6 μικρά πορτοκάλια λεπτόφλουδα
1250γρ.ζάχαρη
400γρ.νερό
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα ροδάκινα και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια Ξύνουμε τα πορτοκάλια τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια αφαιρώντας τα κουκούτσια(αν υπάρχουν).Ανακατεύουμε τη ζάχαρη το νερό τα ροδάκινα τα πορτοκάλια και το ξύσμα.Τα τοποθετούμε στη φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν περίπου 40′.Ελέγχουμε το ψήσιμο για να δούμε έαν έχει δέσει το σιρόπι.Κατεβάζουμε από τη φωτιά και γεμίζουμε τα βάζα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μαρμελάδα δαμάσκηνο, από τον Γιώργο Τσούλη!
Μαρμελάδα λεμόνι, από την αγαπημένη Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!
Μαρμελάδα κυδώνι, από την αγαπημένη μας Ρένα Κώστογλου και το Koykoycook.gr!
Μαρμελάδα νεκταρίνι, από την Ελευθερία Μπούτζα και το "Μαγειρεύοντας με την L"!
Μαρμελάδα κυδώνι-δαμάσκηνο με αμύγδαλα, από το Icookgreek!
Εύκολη Μαρμελάδα μανταρίνι, από το Gourmed.gr!
Αφήστε μια απάντηση