Μαρμελάδα ροδάκινο με πορτοκάλι από τον Στέλιο Παρλιάρο και τις “Γλυκές Αλχημείες”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά

15 μέτρια ροδάκινα
6 μικρά πορτοκάλια λεπτόφλουδα
1250γρ.ζάχαρη
400γρ.νερό

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα ροδάκινα και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια Ξύνουμε τα πορτοκάλια τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια αφαιρώντας τα κουκούτσια(αν υπάρχουν).Ανακατεύουμε τη ζάχαρη το νερό τα ροδάκινα τα πορτοκάλια και το ξύσμα.Τα τοποθετούμε στη φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν περίπου 40′.Ελέγχουμε το ψήσιμο για να δούμε έαν έχει δέσει το σιρόπι.Κατεβάζουμε από τη φωτιά και γεμίζουμε τα βάζα.

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

 

 

 

https://www.facebook.com/glykesalchimies/photos/a.1406828976229769.1073741829.1406585812920752/1492706180975381/?type=1&theater


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *