Μαρμελάδα ροδάκινο με πορτοκάλι από τον Στέλιο Παρλιάρο και τις “Γλυκές Αλχημείες”!







Υλικά
15 μέτρια ροδάκινα
6 μικρά πορτοκάλια λεπτόφλουδα
1250γρ.ζάχαρη
400γρ.νερό
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα ροδάκινα και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια Ξύνουμε τα πορτοκάλια τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια αφαιρώντας τα κουκούτσια(αν υπάρχουν).Ανακατεύουμε τη ζάχαρη το νερό τα ροδάκινα τα πορτοκάλια και το ξύσμα.Τα τοποθετούμε στη φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν περίπου 40′.Ελέγχουμε το ψήσιμο για να δούμε έαν έχει δέσει το σιρόπι.Κατεβάζουμε από τη φωτιά και γεμίζουμε τα βάζα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μαρμελάδα βερίκοκο από την Αργυρώ μας!
Μαρμελάδα κεράσι, από την Αρτεμησία και το chefoulis.gr!
Αρωματική μαρμελάδα με πορτοκάλι και καρότο από την Luise και το "Radicio"!!
Μαρμελάδα εσπεριδοειδών, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Πάστα φλόρα με μαρμελάδα ρόδι, από το icookgreek.com!
Μαρμελάδα σταφύλι, από την Luise και το radicio.com!
Αφήστε μια απάντηση