Οδηγίες
- Αναμειγνύουμε το γάλα με τα αυγά και το κορν φλάουρ.
- Τα σουρώνουμε σε ένα κατσαρολάκι.
- Προσθέτουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
- Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
- Την σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε να κρυώσει.
- Δουλεύουμε το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
- Ενσωματώνουμε ένα ένα τα αυγά.
- Βάζουμε το στραγγιστό γιαούρτι και ανακατεύουμε.
- Ενσωματώνουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, τις βανίλιες και λίγο αλάτι να γίνουν ζύμη.
- Την απλώνουμε σε φόρμα 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
- Με την βοήθεια από ένα κορνέ τοποθετούμε την κρύα κρέμα κυκλικά και ανάμεσα βάζουμε φέτες από μήλα.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
- Σερβίρουμε με άχνη και κανέλα.
Αφήστε μια απάντηση