Τούρτα με σύκα και ροδάκινα, από τον Στέλιο Παρλιάρο!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Μια καλοκαιρινή τούρτα με σαβουαγιάρ αντί για παντεσπάνι. Την απογειώνουμε
σερβίροντάς την με φρέσκα σύκα και ροδάκινα.

 

ΜΕΡΙΔΕΣ12
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ1 ώρα
ΑΝΑΜΟΝΗτουλάχιστον 3 ώρες

 

http://steliosparliaros.gr/frouta/frouta-diafora/tourta-me-sika-kai-rodakina/

 


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *