ΥΛΙΚΑ
Κρέμα
- 8 τεμ. κρόκοι αυγών
- 125 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική
- 60 γρ. λικέρ της αρεσκείας μας (ή ένα από αυτά: Drambuie, Cointreau ή Amaretto)
- 10 γρ. ζελατίνη σε φύλλα (δηλαδή 4 φύλλα των 2,5 γρ. ή 2 των 5 γρ.)
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
Συναρμολόγηση
- 12-15 σαβουαγιάρ
- 100 γρ. γάλα φρέσκο
- 20 γρ. λικέρ της αρεσκείας μας (ή ένα από αυτά: Drambuie, Cointreau ή Amaretto)
- 200 γρ. σύκα
- 200 γρ. ροδάκινα πολύ ώριμα
- λίγη άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα
Αφήστε μια απάντηση