Τούρτα με σύκα και ροδάκινα, από τον Στέλιο Παρλιάρο!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Μια καλοκαιρινή τούρτα με σαβουαγιάρ αντί για παντεσπάνι. Την απογειώνουμε
σερβίροντάς την με φρέσκα σύκα και ροδάκινα.

 

ΜΕΡΙΔΕΣ12
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ1 ώρα
ΑΝΑΜΟΝΗτουλάχιστον 3 ώρες

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

http://steliosparliaros.gr/frouta/frouta-diafora/tourta-me-sika-kai-rodakina/

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *