Οδηγίες
- Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό γάλα.
- Προσθέτουμε το αυγό , το λάδι και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε περίπου το μισό αλεύρι, λίγο αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
- Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
- Την βάζουμε σε λαδωμένο σκεύος, την σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
- Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και την χωρίζουμε σε δύο μέρη.
- Τα ανοίγουμε σε φύλλα και με ένα κουπ πατ κάνουμε μία τρύπα στην μέση.
- Βάζουμε το ένα φύλλο σε φόρμα 26 εκατοστών με πάτο για κέικ.
- Αν δεν έχουμε βάζουμε ολόκληρο το φύλλο χωρίς να κάνουμε την τρύπα.
- Πατάμε καλά τα πλαϊνά και απλώνουμε την πραλίνα φουντουκιού.
- Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο και πατάμε τα πλαϊνά.
- Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 1 ώρα να φουσκώσει.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
- Αφήνουμε για 2-3 λεπτά και ξεφορμάρουμε.
- Διακοσμούμε με άχνη ζάχαρη και πραλίνα φουντουκιού.
Αφήστε μια απάντηση