Donuts xωρίς αυγά, xωρίς γάλα, από την Σελίδα Μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Χωρίς αυγά! Χωρίς γάλα!
“Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο”
__________
ΥΛΙΚΑ:
800γρ αλεύρι για όλες τής χρήσεις
1 φακελάκι μαγιά ξερή
100γρ ζάχαρη
500 ml χλιαρό νερό
1κουταλάκι αλάτι
2 βανίλιες
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το χλιαρό νερό τη μαγιά, την ζάχαρη, το αλάτι και της βανίλιες ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το αλεύρι μέχρι να φτιάξουμε ένα όμορφο ζυμάρι μαλακό. Ίσως χρειαστεί λίγο λιγότερο η λίγο περισσότερο αλεύρι, θα δείτε στο ζύμωμα! Αφήστε το μισή ώρα να φουσκώσει και μετα ανοίξτε φύλλα πάχους 2εκατοστών κόψτε με τσέρκι η αλλιώς με ένα μπολάκι και κάντε μια τρύπα στο κέντρο με ένα καπάκι από μπουκάλι αναψυκτικού αφήστε τα να φουσκώσουν για 20 λεπτά. Ρίξτε λίγο καλαμποκέλαιο και τηγανήστε σε ζεστό όχι καυτό τελείως το λάδι. Μόλις ροδίσουν και από της δύο πλευρές τα βγάζετε, ρίχνετε πραλίνα φουντουκιού η τα πασπαλίζετε με ζάχαρη και καλή όρεξη!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Σελίδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος στο Facebook
Μπορεί να είναι εικόνα επιδόρπιο
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *