Αμυγδαλωτά πραλίνας με πορτοκάλι, από τον Δημήτρη Χρονόπουλο και το olivemagazine.gr!
Υλικά
- 200γρ. πούδρα αμυγδάλου
- 200γρ. ζάχαρη, άχνη
- 30γρ. πραλίνα
- 20γρ. γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι (φλούδα) σε κύβους
Διαδικασία
Βήμα 1
Βάζετε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και ανακατεύετε με το φτερό μέχρι το μίγμα να πάρει τη μορφή ζύμης.
Βήμα 2
Σε περίπτωση που η ζύμη σας βγει πολύ σφιχτή, προσθέστε λίγη πραλίνα ακόμα, σε περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι σχετικά αραιό, προσθέστε λίγη πούδρα αμυγδάλου.
Βήμα 3
Βγάζετε τη ζύμη σας από τον κάδο του μίξερ και τη βάζετε στον πάγκο. Στη συνέχεια, την πλάθετε σε μπαλάκια και τα «βουτάτε» είτε σε κακάο είτε σε ζάχαρη κρυσταλλική. Τα βάζετε σε καραμελόχαρτα και τα σερβίρετε σε πιατέλα, ή μια ωραία μπολιέρα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Φωτογραφία- Food Styling: Αντωνία Κατή
https://www.olivemagazine.gr/recipe/amygdalota-pralinas-me-portokali/?fb
Αφήστε μια απάντηση