Μους Σοκολάτας με 1 Υλικό (Video), από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το ionsweets.gr!
Με μόνο ένα υλικό φτιάχνουμε πανεύκολα βελούδινη μους σοκολάτας !
Συστατικά
- 250 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
- 160 ml νερό
Μέθοδος
- Κόβουμε την κουβερτούρα μας σε μικρά κομμάτια και την βάζουμε σε ένα μπολ.
- Ζεσταίνουμε το νερό μας, μέχρι να πάρει μια βράση.
- Αμέσως όπως είναι καυτό το νερό, το αδειάζουμε στο μπολ με την κουβερτούρα και περιμένουμε ένα λεπτό.
- Αφού περάσει το λεπτό, ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Σε ένα άλλο μπολ, βάζουμε πάγο και λίγο νερό και τοποθετούμε μέσα του το μπολ της σοκολάτας, ανακατεύοντας καλά με το σύρμα για 5 με 10 λεπτά.
- Σιγά σιγά η σύσταση αλλάζει.
- Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει η μους που μας αρέσει.
- Προσοχή, αν η μους είναι έτοιμη αλλά εσείς συνεχίσετε και το έχετε στον πάγο, θα σφίξει πολύ.
- Μοιράζουμε σε μπολ της αρεσκείας μας.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
https://ionsweets.gr/recipe-items/mous-sokolatas-me-1-yliko/
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μους γιαουρτιού με μπισκότα και καραμέλα, από το icookgreek.com!
Πανεύκολες σπιτικές μπάρες με καρύδα και ION Patisserie Κουβερτούρα γάλακτος, από την Αριάδνη Πούλιο...
Τρουφάκια με Nucrema και κακάο ΙΟΝ, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!
Υπέροχα Nucrema buns (ψωμάκια με Nucrema), από τον Βαλάντη Γραβάνη και το ionsweets.gr!
Σοκολατόπιτα με φουντούκι, ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική και ION Patisserie Cover Cream, από το...
Κανταΐφι με Nucrema ION, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!
Αφήστε μια απάντηση