Οδηγίες
0 από 11 βήματα ολοκληρώθηκαν
- Βάζουμε την ζάχαρη και το νερό να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά.
- Κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τον χυμό πορτοκαλιού και τις βανίλιες.
- Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
- Ενσωματώνουμε το λάδι και το γιαούρτι.
- Ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε.
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν, τις βανίλιες και δουλεύουμε να γίνουν ζύμη.
- Αρωματίζουμε με το ξύσμα πορτοκαλιού.
- Απλώνουμε την ζύμη σε βουτυρωμένο ταψί 40×27 εκατοστά και σκεπάζουμε με μεμβράνη.
- Αφήνουμε για 30 λεπτά εκτός ψυγείου και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
- Σιροπιάζουμε όσο το γλυκό μας είναι καυτό με κρύο σιρόπι.
- Σερβίρουμε μετά από 8 ώρες.
Αφήστε μια απάντηση