Στιγμιαίο παγωτό μπανάνα με κακάο και flakes ION Patisserie Cover Cream, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!

Για να φτιάξουμε το στιγμιαίο παγωτό μπανάνα με κακάο και flakes ION Patisserie Cover Cream θα χρειαστούμε:

  1. Παγωμένες μπανάνες από την κατάψυξη
  2. ION Patisserie Cover Cream

 

Συστατικά

  • Για τo στιγμιαίο παγωτό θα χρειαστούμε
  • 200 γρ μπανάνες (καθαρό βάρος) παγωμένες από την κατάψυξη
  • 20 γρ ΙΟΝ Kακάο
  • 40 γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • Για το ντεκόρ θα χρειαστούμε
  • 100 γρ ION Patisserie Cover Cream (λιωμένο)
  • 4 – 6 φέτες μπανάνες παγωμένες από την κατάψυξη
  • Θα χρειαστούμε επιπλέον: πολυκόφτη, αντικολλητικό χαρτί ψησίματος, ποτήρια ή μπολ της αρεσκείας μας.

Σχετικά με το Σεφ

Μιχάλης Σαράβας

Μιχάλης Σαράβας

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο στην ειδικότητα του pastry chef (ζαχαροπλάστη και αρτοποιού). Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Γαλλία-Παρίσι όσο αφορά την ειδικότητα Pastry and Bakery …

Περισσότερα για τον σεφ…



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *