#tsoulotip: Τα σουδάκια πρέπει να κρυώσουν μέσα στο φούρνο για να ξεραθούν τελείως και να μην ξεφουσκώσουν.
Για τα σουδάκια:
150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
200 ml νερό
100 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια
4 αυγά, medium
6 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
1 κρόκο, για το άλειμμα των choux
2 γρ. αλάτι
Για τη γέμιση:
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
500 ml γάλα, πλήρες
100 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
50 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
40 γρ. κορν φλάουρ
3 κρόκους
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για την επικάλυψη:
800 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, λιωμένη
200 γρ. σαντιγί
Αφήστε μια απάντηση