Μπισκοτάκια Πρωτοχρονιάς με paté sucrée και κρέμα με ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Για να φτιάξουμε τα μπισκοτάκια πρωτοχρονιάς με paté sucrée και κρέμα με ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική θα χρειαστούμε :

  1. Να φτιάξουμε μια ζύμη paté sucrée βανίλιας
  2. Να φτιάξουμε μια κρέμα με ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική

Σχετικά με το Σεφ

Μιχάλης Σαράβας

Μιχάλης Σαράβας

Έχει τελειώσει τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο στην ειδικότητα του pastry chef (ζαχαροπλάστη και αρτοποιού). Έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην Γαλλία-Παρίσι όσο αφορά την ειδικότητα Pastry and Bakery …

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Περισσότερα για τον σεφ…

https://tinyurl.com/yak6kbky
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *