Πουρές κάστανο, από τον Γιώργο Τσούλη!







ΜΕΡΙΔΕΣ : 4-6
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5Λ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 40Λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1/5
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. βρασμένα κάστανα
300 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
300 ml νερό
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
1 κ.γ. αλάτι
½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1Τοποθετούμε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, αδειάζουμε μέσα τα βρασμένα κάστανα, τη ζάχαρη, το νερό, το αλάτι, το εκχύλισμα βανίλιας και βράζουμε για περίπου 30-35 λεπτά, μέχρι να εξατμιστεί η περισσότερη υγρασία.
2Έπειτα, μεταφέρουμε το μείγμα σε δόσεις στο multi και το πολτοποιούμε, μέχρι να γίνει πουρές.
3Μόλις είναι έτοιμος, μεταφέρουμε τον πουρέ σε 1 μπολ και σερβίρουμε.
#tsoulotip: Μπορούμε να διατηρήσουμε τον πουρέ στο ψυγείο έως και 10 ημέρες.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Γλυκό κάστανο της "L" , από την αγαπημένη Ελευθερία Μπουτζα και το "Μαγειρεύοντας με την L"!
Τούρτα Espresso, λευκής σοκολάτας και κρέμα κάστανου, από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο!
Γλυκό ψυγείου με μπεζέδες και κρέμα κάστανου, από την Μπέττυ μας και το "Taste of Life by Betty"!
Μιλφέιγ με κάστανα, από το gourmed.gr!
Πάβλοβα σοκολάτας με μαρόν γλασέ, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Τρουφάκια με κάστανο, από τον Άρη και το Νεανικόν!
Αφήστε μια απάντηση