- 200 γρ. σουσάμι
- 50 γρ. φυστίκια
- 100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 50 γρ. αμύγδαλο φιλέ
- 300 γρ. μέλι
- ¼ κ.γ. αλάτι

30 λεπτά
Χρόνος Εκτέλεσης
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε ένα τηγάνι καβουρδίζουμε ξεχωριστά τα αμύγδαλα, τα φυστίκια και το σουσάμι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνουμε το μέλι σε μέτρια φωτιά και βάζουμε τους ξηρούς καρπούς μέσα στο μέλι. Προσθέτουμε αλάτι και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά .
- Μόλις το μείγμα αρχίζει και πήζει αφαιρούμε από τη φωτιά , προσθέτουμε ψιλοκομμένη κουβερτούρα, ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να λιώσει και να γίνει ένα πιο λείο μείγμα.
- Απλώνουμε σε ένα σκεύος (21 Χ 28 εκ.) που έχουμε τοποθετήσει λαδόκολλα στον πάτο του και στις άκρες του κι αφήνουμε να κρυώσει . Μόλις ετοιμαστεί, κόβουμε το σχήμα που θέλουμε και το αποθηκεύουμε.
Αφήστε μια απάντηση