Οδηγίες
- Βάζουμε το βούτυρο να λιώσει και όταν είναι έτοιμο καβουρδίζουμε καλά το σιμιγδάλι.
- Όταν πάρει σκούρο χρώμα προσθέτουμε το γάλα, το νερό, την ζάχαρη και τις βανίλιες.
- Ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι που να πήξουν.
- Όταν ο χαλβάς είναι έτοιμος τον σκεπάζουμε με μία πετσέτα για 30 λεπτά.
- Ξεσκεπάζουμε και τον βάζουμε σε φόρμες της επιλογής μας.
- Τον αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες πριν τον σερβίρουμε.
- Μπορούμε να τον συνοδεύσουμε με τριμμένο φιστίκι, κανέλα ή παγωτό.
Αφήστε μια απάντηση