Soft cookies με ζάχαρη καρύδας, από την Λίτσα Ζαρίφη και το dairy-free.eu!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Μαλακά cookies που λιώνουν στο στόμα με ελαιόλαδο και ζάχαρη καρύδας.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  • Μπολ
  • Αυγοδάρτης
  • Ταψί
  • Αντικολλητικό χαρτί
  • Αεροστεγές γυάλινο βάζο

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

ΥΛΙΚΑ 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

  • Σε ένα μπολ χτυπάμε τη ζάχαρη με το ελαιόλαδο με έναν αυγοδάρτη μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
  • Σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε το αυγό με ένα πιρούνι για να αφρατέψει και το προσθέτουμε στο μίγμα της ζάχαρης.
  • Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός της σοκολάτας και ανακατεύουμε.
  • Προσθέτουμε τα κομματάκια σοκολάτας στο μίγμα.
  • Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.
  • Πιάνουμε μία μικρή ποσότητα από το μίγμα με το χέρι στο μέγεθος καρυδιού και την τοποθετούμε στο ταψί (θα απλώσει στο ψήσιμο).
  • soft cookies with coconut sugar
  • Ψήνουμε τα cookies στον φούρνο, στους 160 βαθμούς, στον αέρα, για 20-25 λεπτά.
  • Μόλις τα cookies ροδίσουν στις άκρες είναι έτοιμα. Δε θέλουν πολύ ψήσιμο γιατι σκληραίνουν.
  • Διατηρούνται σε γυάλινο βάζο που κλείνει αεροστεγώς για 1 εβδομάδα.
  • ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Βγαίνουν 15 cookies.
https://www.dairy-free.eu/soft-cookies-with-coconut-sugar/
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *