Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Οδηγίες
- Αναμειγνύουμε το λάδι με τον χυμό πορτοκαλιού και το μέλι.
- Αρωματίζουμε με το ξύσμα, την κανέλα και τις βανίλιες.
- Βάζουμε λίγο αλάτι, την βρώμη, το μισό περίπου αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε το μπέικιν, και ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι να γίνουν ζύμη.
- Τέλος βάζουμε τις σταγόνες σοκολάτας.
- Πλάθουμε μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
- Τα πατάμε ελαφρώς να πάρουν σχήμα από cookies και ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν
Αφήστε μια απάντηση