Ο σεφ Γιώργος Τσούλης μας έχει την τέλεια συνταγή για vegan donuts. Ένα γλυκό σνακ εύκολο και γρήγορο που θα λατρέψετε παιδιά και μεγάλοι. Ετοιμάστε το χωρίς δεύτερη σκέψη.
Vegan donuts, από τον Γιώργο Τσούλη!







ΤΕΜΑΧΙΑ: 12-14
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 5Λ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 20Λ
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1/5
ΥΛΙΚΑ
120 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. κανέλα
½ κ.γ. μαγειρική σόδα
1 πρέζα αλάτι
130 ml φυτικό γάλα, χλιαρό
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
100 γρ. ζάχαρη
50 γρ. λιωμένο φυτικό βούτυρο
1 κ.γ. ξύδι
Για το πασπάλισμα:
Κρυσταλλική ζάχαρη
Κανέλα
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 170°C, στον αέρα.
2.Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα σύρμα χειρός, μέχρι να δημιουργήσουμε μία λεία ζύμη.
3.Μεταφέρουμε το μείγμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και λαδώνουμε μια φόρμα για donuts. Πιέζοντας τη σακούλα ζαχαροπλαστικής, σχηματίζουμε κύκλους με τη ζύμη , αφήνοντας χώρο μεταξύ τους και στις εσοχές της φόρμας.
4.Ψήνουμε για 15 λεπτά, μέχρι να χρυσαφίσουν τα donuts. Μόλις είναι έτοιμα, ξεφορμάρουμε προσεκτικά.
5.Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη, την κανέλα και σερβίρουμε.
#tsoulotip: Στη γέμιση μπορούμε να προσθέσουμε είτε 2-3 κ.τ.σ. δάκρυα σοκολάτας ή ψιλοκομμένη σοκολάτα.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Brownies με κολοκυθάκια (Vegan),(VIDEO), από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το ionsweets.gr!
Κέικ άκρως υγιεινό, ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ, πανεύκολο για... πολύ ψαγμένους , ΧΩΡΙΣ μίξερ, πεντανόστιμο, από τ...
Ντόνατς φούρνου, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Μπισκότα σε σχήμα ντόνατς, από την αγαπημένη Μαίρη Τρακάδα και το katinostimo.blogspot.com!
Πάστα φλώρα νηστίσιμη(Video), από την Δήμητρα και τον Λευτέρη του foodstates.gr!
Vegan Φωλιές με κρέμα μπουγάτσας, από την Λένια και τις Veggie sisters!
Αφήστε μια απάντηση