Vegan τρουφάκια, από την αγαπημένη Νάντια Μαρκοπούλου και το spoonlove.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Τρώγονται μετά μανίας και χωρίς τύψεις!!

ΥΛΙΚΑ

100 ΓΡ καρύδια ψιλοκομμένα
100 ΓΡ ζάχαρη καστανή
100 ΓΡ ινδοκάρυδο για επικάλυψη
50 ΓΡ κακάο
1 σφηνάκι κονιάκ ή ποτό της προτίμησης σας
100 ΓΡ φρυγανιά τριμμένη ή μπισκότα digestive

 

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Βάζουμε όλα μαζί τα υλικά εκτός απο το ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε με τα χέρια μεχρι να ομογενοποιηθούν καλά-αν μας φανεί σφιχτό το μείγμα προσθέτουμε λίγο νεράκι. Πλάθουμε μπαλίτσες ρολλάρουμε σε ινδοκάρυδο ή και σε κακάο αν θέλουμε-επίσης αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και λίγη βρόμη ή ο,τι άλλο ξηρό καρπό επιθυμούμε. Αν θέλουμε μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη ζάχαρη με σιρόπι αγαύης.
Τρώγεται ευχάριστα χωρίς τύψεις σε περιόδους υπογλυκαιμίας και όχι μόνο!

 

https://www.facebook.com/spoonlovebynadia/photos/a.537826816784233/877342032832708/
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *