Vegan τρουφάκια, από την αγαπημένη Νάντια Μαρκοπούλου και το spoonlove.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Τρώγονται μετά μανίας και χωρίς τύψεις!!

ΥΛΙΚΑ

100 ΓΡ καρύδια ψιλοκομμένα
100 ΓΡ ζάχαρη καστανή
100 ΓΡ ινδοκάρυδο για επικάλυψη
50 ΓΡ κακάο
1 σφηνάκι κονιάκ ή ποτό της προτίμησης σας
100 ΓΡ φρυγανιά τριμμένη ή μπισκότα digestive

 

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Βάζουμε όλα μαζί τα υλικά εκτός απο το ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε με τα χέρια μεχρι να ομογενοποιηθούν καλά-αν μας φανεί σφιχτό το μείγμα προσθέτουμε λίγο νεράκι. Πλάθουμε μπαλίτσες ρολλάρουμε σε ινδοκάρυδο ή και σε κακάο αν θέλουμε-επίσης αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και λίγη βρόμη ή ο,τι άλλο ξηρό καρπό επιθυμούμε. Αν θέλουμε μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη ζάχαρη με σιρόπι αγαύης.
Τρώγεται ευχάριστα χωρίς τύψεις σε περιόδους υπογλυκαιμίας και όχι μόνο!

 

https://www.facebook.com/spoonlovebynadia/photos/a.537826816784233/877342032832708/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *