Εκτέλεση
Για τη νηστίσιμη/vegan μους σοκολάτας με αβοκάντο, είναι πολύ βασικό, τα αβοκάντο να είναι πολύ ώριμα και πολύ μαλακά, ώστε η μους να έχει βελούδινη υφή. Αν είναι πιο σκληρά δεν θα λιώσει το αβοκάντο και δεν θα γίνει η μους λεία και ομοιόμορφη. Δείτε εδώ πώς να κάνετε το αβοκάντο να ωριμάσει πιο γρήγορα και πως να το τεμαχίσετε εύκολα και γρήγορα.
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα, και να σχηματιστεί η ελαφριά μους.
Ισομοιράζουμε σε ψηλά ποτήρια.
Σερβίρεται αμέσως ή ακόμα πιο δροσερή από το ψυγείο.
https://www.argiro.gr/recipe/mous-sokolatas-apo-abokanto/?fb
Αφήστε μια απάντηση