Σοκολατάκια με φυστικοβούτυρο (Chocolate & Peanut butter cups), από την Θέμιδα Καρδιόλακα και το olivemagazine.gr!
Υλικά
- 250 γρ. κουβερτούρα
- 80 γρ. φυστικοβούτυρο
- 1 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
- 1 κουτ. σούπας βούτυρο λιωμένο
Διαδικασία
Σε ένα δισκάκι απλώνετε 15 μικρά χαρτάκια για muffins.
Λιώνετε τη μισή κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
Ρίχνετε μία κουταλιά του γλυκού από την κουβερτούρα στα χαρτάκια για muffins (χτυπάτε το κάθε χαρτάκι στον πάγκο για να καλύψει τον πάτο του χαρτιού) και τα τοποθετείτε για 10-15 λεπτά στην κατάψυξη.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε με το μίξερ χειρός το φυστικοβούτυρο, τη ζάχαρη και το λιωμένο βούτυρο για ένα λεπτό περίπου.
Τα βγάζετε από την κατάψυξη.
Στρώνετε 1 κ.γλ. από το φυστικοβούτυρο και τα ξαναβάζετε στην κατάψυξη για 10-15 λεπτά.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Λιώνετε την υπόλοιπη κουβερτούρα στο μπεν μαρί.
Στρώνετε την υπόλοιπη κουβρτούρα επάνω από το φυστικοβούτυρο.
Τα βάζετε στο ψυγείο, όπου και διατηρούνται.
Αφήστε μια απάντηση