Ζεστή Μεξικάνικη Σοκολάτα από το koxyli.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Υλικά:4 φλιτζάνια γάλα

1 ξυλαράκι κανέλας

2 κεφαλάκια γαρίφαλα

120γρ. κουβερτούρα πολυτελείας, κομμένη σε μικρά κομμάτια

2 με 3 σταγόνες πικραμύγδαλου

 

 

Εκτέλεση: Ζεσταίνετε ελαφρώς σε κατσαρόλα το γάλα με τα μπαχαρικά ώσπου σχεδόν να βράσουν, ρίχνετε τη σοκολάτα και ανακατεύετε σε μετρια φωτιά να διαλυθεί. Σουρώνετε το μείγμα.Μεταφέρετε το μείγμα σε μπλέντερ, προσθέτετε το εσάνς πικραμύγδαλου και δουλεύετε σε χαμηλή ταχύτητα για 30 δευτερόλεπτα ώσπου το μείγμα να αφρίσει. Εναλλακτικά, χτυπάτε το μείγμα με το μιξερ χειρός.Μοιράζετε το μείγμα σε προθερμασμένα πυρίμαχα ποτήρια και σερβίρετε αμέσως.

 

http://www.koxyli.gr/Site/index.php

 

http://www.koxyli.gr/Site/index.php/sample-sites/2012-10-27-13-17-17/71-%CE%B6%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%BC%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *