Γρανίτα σοκολάτα από την Μαριλού Μαντά και το “Thinkdrops”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά

280 γρ. σοκολάτα 70% κακάο
1 λίτρο νερό
50 γρ. κακάο
250 γρ. ζάχαρη
20 γρ. cointreau

Δέσποινα Φωτοπούλου

Διαδικασία

1. Ανακάτεψε τη ζάχαρη με το κακάο κοσκινισμένο.
2. Βάλε σε μια κατσαρόλα το νερό και φέρ’ το σε βρασμό.
3. Κατέβασε την κατσαρόλα από τη φωτιά και ρίξε μέσα τη ζάχαρη με το κακάο και τη σοκολάτα σε κομμάτια. Ανακάτεψε με ένα σύρμα καλά. Πρόσθεσε το λικέρ και βάλε το μείγμα στο ψυγείο.
4. Μόλις το μείγμα κρυώσει, βάλ’ το στην παγωτομηχανή και πάγωσε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή (αν δεν παίζει το μηχάνημα βάλ’ το στην κατάψυξη και χτύπησέ το ανά μισή ώρα. Θα κάνεις και μπράτσα! Χα!)

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

http://www.thinkdrops.gr/2013/06/14/granita-sokolata/

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *