Cheesecake με φράουλες της “L” ,από την αγαπημένη Ελευθερία Μπούτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
ΥΛΙΚΑ
1 πακετο μπισκοτα digestive χωρις ζαχαρη
80 γρ φυτικο βουτυρο
400 γρ τυρι κρεμα χαμηλων λιπαρων
1 κουτι φυτικη σαντιγυ
1 ζελε φρουλας light
1/2 κιλο φραουλες
4 κσ φραουλα χωρις ζαχαρη αραιωμενη με 1κσ νερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λυωνουμε το βουτυρο και μαζι με τα μπισκοτα τα βαζουμε στο μιξερ και αφου ανακατευτουν τα βαζουμε σε μια φορμα κουμπωτη και τα στρωνουμε καλα.Ετοιμαζουμε το ζελε με 1 φλ ζεστο νερο αφηνουμε λιγο να κρυωσει.Χτυπαμε στο μιξερ τη φυτικη σαντιγυ να αφρατεψει ,ριχνουμε το τυρι και το ζελε.Αφου ομογενοποιηθουν τα στρωνουμε πανω απο το μιγμα μπισκοτου και βαζουμε στο ψυγειο το γλυκο για μια νυχτα καλυτερα.Την αλλη μερα ριχνουμε την αραιωμενη μαρμελαδα και τοποθετουμε τις φρεσκες φραουλες απο πανω .
καλη επιτυχια ❤
https://www.facebook.com/photo/?fbid=973510762683909&set=a.871253202909666
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *