Οδηγίες

  1. Χτυπάμε τα αυγά μαζί με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
  2. Προσθέτουμε το σπορέλαιο, το νερό, το αλεύρι που έχουμε κοσκινίσει μαζί με το κακάο, τις βανίλιες και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
  3. Όταν είναι έτοιμη την βάζουμε σε φόρμα 32×20 εκατοστά που έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί.
  4. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
  5. Σε ένα αντικολλητικό κατσαρολάκι βάζουμε το ζαχαρούχο και ενσωματώνουμε στο κακάο.
  6. Τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι που να δημιουργηθούν φουσκάλες.
  7. Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο.
  8. Όσο το γλυκό είναι χλιαρό το κόβουμε σε κομμάτια και περιχύνουμε το ζεστό γλάσο.
  9. Προαιρετικά σερβίρουμε με τρούφα σοκολάτας.