Οδηγίες
- Χτυπάμε τα αυγά μαζί με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε το σπορέλαιο, το νερό, το αλεύρι που έχουμε κοσκινίσει μαζί με το κακάο, τις βανίλιες και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
- Όταν είναι έτοιμη την βάζουμε σε φόρμα 32×20 εκατοστά που έχουμε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
- Σε ένα αντικολλητικό κατσαρολάκι βάζουμε το ζαχαρούχο και ενσωματώνουμε στο κακάο.
- Τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι που να δημιουργηθούν φουσκάλες.
- Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο.
- Όσο το γλυκό είναι χλιαρό το κόβουμε σε κομμάτια και περιχύνουμε το ζεστό γλάσο.
- Προαιρετικά σερβίρουμε με τρούφα σοκολάτας.
Αφήστε μια απάντηση