Cheesecake με Nucrema ΙON, χωρίς ψήσιμο σε βαζάκι, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!







Eύκολο και γρήγορο και με την αγαπημένη μας NUCREMA!
MEΡΙΔΕΣ : 4-6
Χρόνος εκτέλεσης: 90′
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
Συστατικά
- Υλικά για τη βάση
- 5 μπισκότα γεμιστά σοκολάτας
- 5 μπισκότα βουτύρου
- 3 κ.γ λιωμένο βούτυρο
- Για την γέμιση
- 300 γρ τυρί κρέμα
- 150 γρ Nucrema ΙΟΝ
- 230 γρ σαντιγί
Μέθοδος
- 1.Βάζουμε τα μπισκότα στο blender και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν τρίμμα.
- 2.Τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο.
- 3.Τοποθετούμε με ένα κουτάλι το μείγμα στο πάτο κάθε βάζου.
- 4.Χτυπάμε με το μίξερ το τυρί κρέμα με την Nucrema.
- 5.Κρατάμε λίγη σαντιγί στην άκρη για το στόλισμα .Με μια σπάτουλα προσθέτουμε την υπόλοιπη σαντιγί στο μείγμα και ομογενοποιούμε.
- 6.Γεμίζουμε τα βαζάκια μας και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα πριν τα σερβίρουμε. Στολίζουμε με σαντιγί.
Nutrition Info
- 499,2 Ενέργεια kcal
- 40,4 Λιπαρά g
- 21,9 Κορεσμένα λιπαρά g
- 28,9 Υδατάνθρακες g
- 17,5 Συνολικά σάκχαρα g
- 6,3 Πρωτεΐνες g
- 0,3 Φυτικές ίνες g
- 0,3 Νάτριο g
- 0,8 Αλάτι g
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Mους λευκής κουβερτούρας ΙΟΝ με καφέ και φράουλες, από την Μίκα Παντελάκη και το ionsweets.gr!
Πανεύκολο cheesecake Μερέντας σε 15 λεπτά, από το sintayes.gr!
Cheesecake πορτοκάλι με σάλτσα καραμέλας και πορτοκαλιού, από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο!
Millefeuille με μους λευκής κουβερτούρας ΙΟΝ, από τον Μιχάλη Σαράβα και το ionsweets.gr!
Υπέροχο cheesecake με σοκολάτα Mars και Maltesers, από τις sintayes.gr!
Μους Σοκολάτας με 1 Υλικό (Video), από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το ionsweets.gr!
Αφήστε μια απάντηση