Οδηγίες
- Δουλεύουμε την πραλίνα με στέβια μαζί με τα αυγά.
- Μπορούμε να βάλουμε Gianduia κρέμα κακάο με στέβια ή Nocciolata κρέμα κακάο με κομμάτια φουντουκιού και στέβια.
- Ενσωματώνουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
- Απλώνουμε το μείγμα σε ταψί 34 × 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να κάνει κρούστα.
- Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.
- Όταν κρυώσει το ξεφορμάρουμε και προαιρετικά απλώνουμε πραλίνα με στέβια.
- Κόβουμε στην μέση και τοποθετούμε το ένα κομμάτι πάνω από το άλλο.
- Σερβίρουμε σε σχήμα από παστάκια.
Αφήστε μια απάντηση