Οδηγίες

  1. Δουλεύουμε την πραλίνα με στέβια μαζί με τα αυγά.
  2. Μπορούμε να βάλουμε Gianduia κρέμα κακάο με στέβια ή Nocciolata κρέμα κακάο με κομμάτια φουντουκιού και στέβια.
  3. Ενσωματώνουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
  4. Απλώνουμε το μείγμα σε ταψί 34 × 26 εκατοστών με αντικολλητικό χαρτί.
  5. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να κάνει κρούστα.
  6. Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.
  7. Όταν κρυώσει το ξεφορμάρουμε και προαιρετικά απλώνουμε πραλίνα με στέβια.
  8. Κόβουμε στην μέση και τοποθετούμε το ένα κομμάτι πάνω από το άλλο.
  9. Σερβίρουμε σε σχήμα από παστάκια.