Τούρτα Μόκα από την Ελένη Ψιχούλη και το pirouni.gr!

Πάντα πίστευα ότι οι τούρτες είναι κάτι που οπωσδήποτε αγοράζεις έτοιμο, κάτι που δεν μπορεί να φτιάξει κάποια σαν κι εμένα, που "δεν το έχει" με το γλυκό. Κι όμως, αυτή εδώ η τούρτα, ...

0

Τούρτα κανταΐφι με παγωτό γιαούρτι-μαστίχα και βύσσινο από την Ιωάννα Σταμούλου και το “Sweetly”!

Βάση από τραγανό και ζουμερό κανταΐφι με αμύγδαλα και από πάνω παγωτό γιαούρτι αρωματισμένο με μαστίχα, περιχυμένο με γλυκό κουταλιού βύσσινο. Ένα παγωμένο γλύκισμα που δεν ...

Ελαφρύ παγωτό με σιρόπι μούρων από το “Λόγω Διατροφής” !

Ένα ελαφρύ επιδόρπιο παγωτό με σιρόπι μούρων. Συστατικά 160 γρ. κατεψυγμένα φραμπουάζ, τα οποία έχετε αποψύξει 80 γρ. (2 μπάλες) παγωτό σορμπέ φραμπουάζ 50 γρ. φυσικό γιαούρτι ...

Κέικ με γιαούρτι και άρωμα λεμόνι από τον Στέλιο Παρλιάρο και τις “Γλυκές Αλχημείες” !

Υλικά:3 αυγά  250 γρ. ζάχαρη 200 γρ. γιαούρτι 250 γρ. αλεύρι ξύσμα από 1 λεμόνι 1 κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ 50 γρ. βούτυρο Υλικά για το γλάσο: 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κουταλάκι ...

Σοκολατίνια στο πι και φι από τις “Γλυκές Τρέλλες”!

Είναι σοκολατάκια. Είναι σοκολατένια! Είναι αμαρτωλά !Είναι κολασμένα! Είναι όμως τόσο μα τόσο νόστιμα που δεν θα προλαβαίνετε να φτιάχνετε! Είναι τα ….. Υλικά Κέικ ...

Cake pops – Κέικ ποπς από την Bianka και τις “Μαγειρικές Διαδρομές” !

Τόσο εμφανίσιμα και αγαπημένα στα παιδιά, κεκάκια γλειφιτζούρια.   Συστατικά 2 κεικ ετοιμα της αρεσκείας μας σοκολατας , λεμονι η κεικ βανιλιας 250 γρ. τυρι κρεμα ...

5

Τούρτα με καραμελωμένα βερίκοκα και τυρί κρέμα- από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη και το Cool Artisan !

Αυτή η ιδέα τούρτας είναι τέλεια για καλοκαιρινό γάμο! Εγώ την ετοίμασα ως τούρτα γενεθλίων σε μια πολύ καλή φίλη! Υλικά 250 γρ μαρμελάδα βερίκοκου με ολόκληρα κομμάτια 30 ml ...

Σοκολατάκια φράουλας μόνο ΜΕ 2 ΥΛΙΚΑ σε 5 λεπτά, από τις “Γλυκές Τρέλλες” !

Επιτέλους μύρισε καλοκαίρι και οι φραουλίτσες έχουν κάνει ήδη την εμφάνιση τους! Ας μπερδέψουμε λοιπόν τις φραουλίτσες με λίγο κουβερτούρα και έχουμε στο λεπτό:   Γλυκάκι ...

Παγωτό με ανθότυρο και μέλι από την Ντίνα Νικολάου !

Δροσερό επιδόρπιο ή κέρασμα που θα δώσει μια γευστική τόνωση σε ολόκληρο τον οργανισμό, χάρη στα αγνά και ευεργετικά υλικά του. Δοκιμάστε το! Ίσως γίνει το αγαπημένο καλοκαιρινό ...

Παγωτό παρφέ σε φύλλο κρούστας από το Στέλιο Παρλιάρο και τις “Γλυκές Αλχημείες” !

ΥΛΙΚΑ- 1 μεγάλη συσκευασία παγωτό SCANDAL PARFAIT by Stelios Parliaros - 12 φύλλα κρούστας για γλυκά  - 200 γρ. βούτυρο - 1 βάζο γλυκό του κουταλιού βύσσινο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Λιώνουμε το βούτυρο. Αλείφουμε ...