Χαλβάς μανταρινάτος με καρύδα και στέβια της “L” από την Ελευθερία Μπουτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Υλικά

2 φλ χυμο μανταρινιου 3 φλ νερο 250 γρ σιμιγδαλι χονδρο 50 γρ ξερη καρυδα 40 γρ στεβια 2 καψουλες βανιλινη ξυσμα απο 3 μανταρινια

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Εκτέλεση

Βαζουμε ολα τα υλικα σε μια κατσαρολα ανακατευοντας μεχρι το μιγμα να ερθει σε σημειο βρασμου και να πηξει.Οταν αρχισει να κανει φουσκαλες ο χαλβας ειναι ετοιμος.Βαζουμε σε μια φορμα η σε ατομικα φορμακια και αφηνουμε μεχρι να κρυωσει. Σερβιρουμε ξεφορμαροντας και πασπαλιζοντας με ξερη καρυδα .
καλη επιτυχια  !!
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *