Χαλβάς μανταρινάτος με καρύδα και στέβια της “L” από την Ελευθερία Μπουτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!
Υλικά
2 φλ χυμο μανταρινιου 3 φλ νερο 250 γρ σιμιγδαλι χονδρο 50 γρ ξερη καρυδα 40 γρ στεβια 2 καψουλες βανιλινη ξυσμα απο 3 μανταρινια
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Εκτέλεση
Βαζουμε ολα τα υλικα σε μια κατσαρολα ανακατευοντας μεχρι το μιγμα να ερθει σε σημειο βρασμου και να πηξει.Οταν αρχισει να κανει φουσκαλες ο χαλβας ειναι ετοιμος.Βαζουμε σε μια φορμα η σε ατομικα φορμακια και αφηνουμε μεχρι να κρυωσει. Σερβιρουμε ξεφορμαροντας και πασπαλιζοντας με ξερη καρυδα .
καλη επιτυχια !!
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μανταρινόπιτα σιροπιαστή με γιαούρτι και φύλλο κρούστας, από το sintayes.gr!
Κέικ μανταρίνι με σοκολάτα από το Spice House!
Χαλβάς σιμιγδαλένιος με μανταρίνι & αμύγδαλα, από την Αννα Χαλικιά και το madameginger.com!
Μανταρινοσοκολατάκια νηστίσιμα και πανεύκολα με 3 υλικά, από το sintayes.gr!
Πολύ γρήγορος και νόστιμος χαλβάς σε ένα σκεύος(VIDEO), από την οικογένεια Καρελάνη και το foodaholi...
Νηστίσιμο γλυκό ψωμί με χαλβά, ταχίνι & κανέλα, από την Κατερίνα και το Ζουμ στη "Κανέλα"!
Αφήστε μια απάντηση