Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Μερίδες: 2
Υλικά Συνταγής
2 φυτικά επιδόρπια ΔΕΛΤΑ με βανίλια
4 κτγ κακάο καλής ποιότητας χωρίς ζάχαρη
2 μεγάλες μπανάνες κατεψυγμένες
Αμύγδαλα για γαρνίρισμα
Εκτέλεση Συνταγής
Για την κατεψυγμένη μπανάνα αρκεί να την καθαρίσουμε και να την βάλουμε στην κατάψυξη μέσα σε ένα σακουλάκι από το προηγούμενο βράδυ.
Αφαιρούμε τις μπανάνες από την κατάψυξη και τις κόβουμε σε κομμάτια.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Σε ένα μούλτι προσθέτουμε τα δύο φυτικά επιδόρπια, το κακάο, τα κομμάτια από τις μπανάνες και τα χτυπάμε όλα μαζί πολύ καλά.
Απολαμβάνουμε αμέσως το Vegan Παγωτό Σοκολάτα σε soft μορφή ή το βάζουμε σε ένα σκεύος στην κατάψυξη για 1-2 ώρες μέχρι να σφύξει.
Χοντροκόβουμε 2 κουταλιές αμύγδαλα και τα προσθέτουμε πάνω από το Vegan Παγωτό Σοκολάτας πριν το σερβίρουμε.
Προσωπικά επιλέγω ψημμένα αλμυρά αμύγδαλα γιατί ταιριάζει πολύ το αλάτι με τη σοκολάτα και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μοναδικό!
Αφήστε μια απάντηση