Καταπληκτικό Χριστουγεννιάτικο γεμιστό κέικ με άλειμμα κακάο, από την Ρένα Κώστογλου και το Koykoycook.gr


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Εμείς σήμερα θα μεταμορφώσουμε ένα απλό κέικ βανίλιας σε Χριστουγεννιάτικη αποθέωση της σοκολάτας..

 

ΚΕΙΚ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΕΔΩ :http://koykoycook.gr/?p=5300

ΑΛΕΙΜΜΑ ΚΑΚΑΟ ΕΔΩ :http://koykoycook.gr/?p=11353

 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SUPERMARKET  “AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ” μπες στο  : http://mikk.ro/ChLT

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.



TΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Εδώ θα χρειαστούμε λίγη λευκή ζαχαρόπαστα,ένα κουπάτ χιονονιφάδα,ένα σακουλάκι maltesers

και λίγη άχνη ζάχαρη.

Αφήστε το κέικ να κρυώσει καλά και κόψτε το στην μέση ..

Βγάλτε με ένα κουτάλι την ψίχα από το κάτω μέρος όσο πιο συμμετρικά γίνεται..

Την ψίχα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε κορμούς ψυγείου η καριόκες

η απλά να την καταναλώσετε.

Γεμίστε με το μισό Άλειμμα κακάο το κέικ και επαλείψτε μέχρι τις άκρες.

Βάλτε το άλλο μισό κέικ από πάνω και πιέστε να κολλήσει .

Με μια μικρή σπάτουλα αλείψτε το κέικ εξωτερικά με το άλειμμα.

Βάλτε γύρω γύρω τα maltesers.

Κόψτε με το κουπάτ χιονονιφάδες από την ζαχαρόπαστα αφού την έχετε ανοίξει με πλάστη

πάνω σε επιφάνεια που έχετε πασπαλίσει με άχνη ζάχαρη.

Βάλτε τις χιονονιφάδες πάνω στο κέικ

<Χιονίστε το > ελαφρά με άχνη ζάχαρη προτού το παρουσιάσετε .

Ένα γλυκό που θα το αγαπήσουν όλοι ..



Καλές γιορτές σε όλους !!!





ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!


(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)

 

 

http://koykoycook.gr/?p=15986

 

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *