Cheesecake με γιαούρτι και φρέσκιες φράουλες , από την αγαπημένη μας Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!
ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ
2 πακέτα μπισκότα Μιράντα
200 γρ βούτυρο Lurpack
Βάζουμε τα Μιράντα στο μούλτι και τα ψιλοκόβουμε.
Βάζουμε σε μια αντικολλητική κατσαρόλα το lurpack να λιώσει.
Τραβάμε από την φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα μπισκότα .
Ανακατεύουμε συνεχώς με ξύλινη κουτάλα για να απορροφήσουν το βούτυρο .
Στρώνουμε σε στρογγυλό πυρέξ η σε μια κουμπωτή φόρμα(28 εκ διάμετρο) και πιέζουμε με την
σπάτουλα να γίνει μια ίσια βάση.
Βάλτε στο ψυγείο να σφίξει και να κρυώσει..
ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
600 γρ τυρί κρέμα φιλαδέλφεια σε θερμοκρασία δωματίου
150 γρ ζάχαρη άχνη
120 γρ στραγγιστό γιαούρτι
500 ml φυτική κρέμα γάλακτος
2 βανίλιες
χυμό από 3 μικρά λεμόνια
2 φύλλα ζελατίνες των 6 γρ μουλιασμένα και μαλακωμένα σε κρύο νερό
40 ml ζωική κρέμα γάλακτος
Χτυπήστε πρώτα το τυρί, το γιαούρτι μαζί με την άχνη και μετά ρίξτε στο μίξερ
την κρέμα γάλακτος,τις βανίλιες και τον χυμό .
Ζεστάνετε την ζωική κρέμα γάλακτος και διαλύστε μέσα τις μαλακωμένες Ζελατίνες .
Ρίξτε το μείγμα μέσα στο μίξερ ..
Μην το παραχτυπήσετε .
Η κρέμα σας τώρα είναι αφράτη και βελούδινη…
Ρίξτε την πάνω στην βάση του μπισκότου.
Βάλτε στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
Διακοσμήστε με φέτες από φρέσκιες φράουλες .
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)
https://koykoycook.gr/?p=27684
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μιλφέιγ με κρέμα και φράουλες από την Μυρσίνη Λαμπράκη και το mirsini.gr!
Παγωμένο cheesecake με ξερά σύκα και ούζο, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Τάρτα φράουλας με βάση oreo, από την Ελευθερία Μπούτζα και το "Μαγειρεύοντας με την L"!
Πανεύκολο cheesecake με ζαχαρούχο γάλα, από το sintayes.gr!
Σοκολατένιες φράουλες με πραλίνα φουντουκιού από την Εύα και το Chefoulis.gr !
Παγωτό Cheesecake, από τo Morfat Creamy!
Αφήστε μια απάντηση