Μωσαϊκό με σοκοφρέτες (Video), από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη και το ionsweets.gr!







Μια ακόμη απίθανη ιδέα από την αγαπημένη μας ΙΟΝ!
Συστατικά
- 200 γρ. IΟΝ Patisserie κλασική κουβερτούρα
- 100 γρ. βούτυρο αγελάδος
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 5 σοκοφρέτες
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Δείτε το video:
Μέθοδος
- Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε το ζαχαρούχο ,το βούτυρο, την κουβερτούρα και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να γίνει ένα γυαλιστερό γκανάζ .
- Έπειτα, κόβουμε τις σοκοφρέτες μας σε μικρά κομμάτια του ενός εκατοστού κι αφού κατεβάσουμε το μπολ από το μπεν μαρί, τις προσθέτουμε μέσα στο γκανάζ.
- Ανακατεύουμε καλά με την μαρίζ, ώστε οι σοκοφρέτες να καλυφθούν καλά με το γκανάζ.
- Στη συνέχεια, αδειάζουμε σε ένα τσέρκι 20 εκατοστών, που έχουμε ακουμπήσει σε ένα πιάτο με αντικολλητικό χαρτί.
- Τοποθετούμε στην κατάψυξη για 2 ώρες ή στην συντήρηση για τουλάχιστον 4.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
https://ionsweets.gr/recipe-items/mosaiko-me-sokofretes/?fb











Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Κορμός με μαύρη σοκολάτα και μπισκότο (μωσαϊκό), από τον Γιώργο Τσούλη και το giorgostsoulis.com!
Χριστουγεννιάτικα σοκολατένια μπισκότα, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Μελομακάρονα με ΙΟΝ Patisserie Cover Cream Σοκολάτας, από την Μίκα Παντελάκη και το ionsweets.gr!
Παγωτό μωσαϊκό, από την Μαριφάνη Ξανθάκη!
Αφράτη βασιλόπιτα με λευκό βούτυρο και κατσικίσιο γάλα, από την Αριάδνη Πούλιου και το ionsweets.gr!
Καραμελωμένες φέτες πορτοκάλι βουτηγμένες μέσα σε ΙON Patisserie Cover Cream, από την Αριάδνη Πούλι...
Αφήστε μια απάντηση